Montáž, elektrické připojení

Montážní pokyny

Nebezpečí úrazu elektrickým proudem

  1. Dodržujte bezpečnostní pravidla elektrotechniky. Před sejmutím krytů a před elektroinstalačními pracemi vypněte všechny napájecí obvody, vypněte síťový jistič, ověřte stav bez napětí, zajistěte proti opětovnému zapnutí a umístěte viditelnou výstražnou tabulku.
  2. Dodržujte platné předpisy pro elektrické instalace, např. EN 50110-1 a EN 60079-14, v Německu zejména VDE 0100 s příslušnými odstavci → nerespektování nebezpečí úrazu elektrickým proudem, požáru nebo zkratu.
  3. Zařízení zapněte až když je kompletně smontováno. Poškozené zařízení neuvádějte do provozu. Až do úplné opravy zamezte dalšímu používání.
  4. Termistorový ochranný systém zapojujte výhradně podle schématu zapojení/plánu zapojení. Předepsána je pevně položená elektrická instalace. Dodržujte napětí a frekvenci uvedené na typovém štítku.
  5. Po dokončení údržby a oprav proveďte funkční test.
  6. Krytí uvedené na typovém štítku je zaručeno jen tehdy, když je montáž provedena v souladu s určením a přívodní kabel je do pouzdra řádně protažen kabelovou průchodkou.
  7. Víko pouzdra musí být správně nasazeno, aby obvodové těsnění přiléhalo ke spodnímu dílu pouzdra po celém obvodu.

Montáž

  1. Otevřete pouzdro uvolněním dvou zátkových šroubů na víku.
  2. Namontujte obě dodaná kabelová šroubení a kabelové průchodky M 20 x 1,5 na určená místa ve spodní části pouzdra (obrázek 1).
  3. Připojte síť a motor podle schématu zapojení (obrázek 2). Schéma zapojení je také na vnitřní straně víka pouzdra.
  4. Pro připojení napětí motoru a termistoru s kladným teplotním součinitelem použijte společný opláštěný kabel.
  5. Termistorový ochranný systém smí být provozován pouze s nainstalovaným víkem a s nainstalovanými kabelovými průchodkami.
  6. Údaje kabelových průchodek a šroubů na víku pouzdra: