Tarkoituksenmukainen käyttö

Laite on valmistettu direktiivin 2014/34/EU mukaisesti

PTC-vastuslaukaisujärjestelmä MVS 6 on räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviksi tarkoitettuja laitteita ja suojajärjestelmiä koskevan direktiivin 2014/34/EU artiklan 1 (2) mukainen turva-, tarkastus- ja säätölaite. Laukaisujärjestelmä on asennettava räjähdysvaarallisen tilan ulkopuolelle. Laatimamme EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus on tämän ohjeen liitteenä.

Käyttöalue

Laukaisujärjestelmä valvoo lämpötilaa kiertovirtamoottoreissa, jotka on tarkoitettu käytettäväksi räjähdysvaarallisissa tiloissa ja luokiteltu ryhmän II laiteluokkaan 2 G tai 2 D. Järjestelmää voidaan käyttää myös suojaamaan muita kiertovirtalaitteita liian korkeilta lämpötiloilta, mikäli nämä laitteet on varustettu PTC-vastuksilla ja toimivat samankaltaisella kytkennällä kuin kiertovirtamoottorit. Laitteen omistaja vastaa käyttötarkoitukseen soveltuvan suojausjärjestelmän valinnasta.

MVS 6 ‑järjestelmää voidaan käyttää myös siihen liitetyn moottorin päälle‑ ja poiskytkentään käytön aikana. Kotelon etuosassa oleva kytkin voidaan lukita riippulukolla Off-asentoon (pois päältä).