Asennus, sähkökytkentä

Asennusohjeet

Sähköiskuvaara

  1. Noudata sähkötekniikkaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Ennen kuin irrotat kansia tai teet sähkökytkentöjä, kytke kaikki syöttövirtapiirit pois päältä, kytke verkkovirran sulake pois päältä, varmista jännitteettömyys, estä päällekytkentä ja kiinnitä varoituskilpi näkyvälle paikalle.
  2. Noudata voimassa olevia, sähköasennuksia koskevia määräyksiä, kuten standardeja EN 50110-1 ja EN 60079-14, Saksassa etenkin standardia VDE 0100 sovellettavilta osin → Laiminlyönnistä aiheutuva sähköisku‑, tulipalo‑ tai oikosulkuvaara.
  3. Kytke laite päälle vasta, kun se on asennettu kaikilta osin. Vaurioitunutta laitetta ei saa ottaa käyttöön. Estä jatkokäyttö, kunnes laite on saatettu kuntoon kaikilta osin.
  4. Tee PTC-vastuslaukaisujärjestelmän kytkennät vain kytkentäkaavion/johdinkaavion mukaisesti. Sähkökytkennät on ehdottomasti tehtävä kiinteästi. Käytä tyyppikilvessä annettua jännitettä ja taajuutta.
  5. Kun huolto‑ ja korjaustyöt on suoritettu, suorita toimintatesti.
  6. Laite vastaa tyyppikilvessä annettua suojausluokkaa vain, kun asennus on suoritettu määräysten mukaisesti ja liitosjohto on liitetty koteloon ohjeiden mukaisesti.
  7. Kotelon kansi on kiinnitettävä ohjeiden mukaisesti niin, että sen tiiviste on kauttaaltaan tiiviisti kotelon alaosaa vasten.

Asennus

  1. Avaa kotelo irrottamalla kaksi kannessa olevaa lukkoruuvia.
  2. Asenna molemmat toimitussisältöön kuuluvat kaapelien ja johtimien läpiviennit M 20 x 1,5 niille tarkoitettuihin paikkoihin kotelon alaosaan (kuva 1).
  3. Liitä verkko ja moottori kytkentäkaavion (kuva 2) mukaisesti. Kytkentäkaavio löytyy myös kotelon kannen sisäpuolelta.
  4. Käytä moottorijännitteen ja PTC-vastusten liitäntään yhteistä vaippajohdinta.
  5. PTC-vastuslaukaisujärjestelmää saa käyttää vain, kun kansi on asennettu paikalleen ja kaapelien ja johtimien läpiviennit on asennettu.
  6. Kaapeliruuviliitosten ja ruuvien tiedot kotelon kannessa: