Szerelés, elektromos csatlakozás

Szerelési utasítás

Áramütés veszélye

  1. Vegye figyelembe az elektrotechnika biztonsági szabályait. Burkolatok eltávolítása és elektromos szerelések elvégzése előtt kapcsoljon le minden ellátó áramkört, kapcsolja le a hálózati biztosítót, ellenőrizze a feszültségmentességet, biztosítsa ismételt bekapcsolás ellen, és helyezzen el jól láthatóan egy figyelmeztető táblát.
  2. Vegye figyelembe az elektromos szerelésekre vonatkozó előírásokat, pl. a EN 50110-1 és EN 60079-14, Németországban különösen a VDE 0100 és azok megfelelő részeit ezek figyelmen kívül hagyása esetén fennáll az áramütés, tűz vagy rövidzárlat veszélye.
  3. A készüléket csak akkor kapcsolja be, ha az teljesen fel van szerelve. Ne helyezzen üzembe károsodott készüléket. Teljes helyreállításáig akadályozza meg a készülék használatát.
  4. A termisztor kioldó rendszert csak a kapcsolási rajznak/huzalozási tervezetnek megfelelően csatlakoztassa. Tartósan rögzített elektromos beszerelésre van szükség. Vegye figyelembe a típusjelző táblán megadott feszültséget és frekvenciát.
  5. Karbantartási és javítási munkálatokat követően hajtson végre működési tesztet.
  6. A típusjelző táblán megadott védelmi fokozat csak rendeltetésszerű beszerelés és a csatlakozókábel házba történő rendeltetésszerű bevezetése esetén garantált.
  7. A ház fedelét rendeltetésszerűen kell felhelyezni, hogy a környező tömítés mindenhol szorosan illeszkedjen az alsó házrészhez.

Szerelés

  1. A fedél mindkét rögzítőcsavarjának kioldásával nyissa fel a készülékházat.
  2. Szerelje fel mindkét mellékelt M 20 x 1,5 kábel- és vezetékbevezetést az alsó házrész erre szolgáló részeire (1. ábra).
  3. Csatlakoztassa a hálózatot és a motort a csatlakozás kapcsolási rajzának figyelembevételével (2. ábra). A kapcsolási rajz a ház fedelének belső oldalán található.
  4. A motorfeszültség és a termisztor csatlakoztatásához használjon közös köpenyvezetéket.
  5. A termisztor kioldó rendszert csak felszerelt fedéllel és beszerelt kábel- és vezetékbevezetésekkel szabad üzemeltetni.
  6. A csavaros kábelcsatlakozások és a csavarok adatai a ház fedelén: