Montavimas, elektros jungtis

Montavimo nuorodos

Elektros smūgio pavojus

  1. Atkreipkite dėmesį elektrotechnikos saugos taisykles. Prieš nuimdami dangtelius ir prieš įrengdami elektros instaliaciją atjunkite visas srovės tiekimo grandines, išjunkite tinklo saugiklius, patikrinkite, ar nutrauktas įtampos tiekimas, apsaugokite nuo pakartotinio įjungimo ir pritvirtinkite įspėjamąją lentelę.
  2. Atkreipkite dėmesį į galiojančias elektros instaliacijos taisykles, pvz., EN 50110-1 ir EN 60079-14, Vokietijoje – svarbiausia VDE 0100 ir atitinkamas dalis → nesilaikant kyla elektros smūgio, gaisro arba trumpojo jungimo pavojus.
  3. Prietaisą įjunkite tik jį visiškai sumontavę. Nepradėkite eksploatuoti pažeisto prietaiso. Nenaudokite, kol bus visiškai sutaisyta.
  4. Pozistoriaus suveikimo sistemą prijunkite tik pagal jungimo schemą / laidų prijungimo schemą. Numatyta stacionarioji elektros instaliacija. Atkreipkite dėmesį į identifikacinėje plokštelėje nurodytą įtampą ir dažnį.
  5. Baigę techninės priežiūros ir remonto darbus patikrinkite funkcijų veikimą.
  6. Identifikacinėje plokštelėje nurodytas apsaugos laipsnis užtikrinamas tik tinkamai įmontavus ir tvarkingai nuvedus prijungimo kabelį į korpusą.
  7. Korpuso dangtis turi būti pritvirtintas tinkamai, kad aplink dedamas sandariklis tvirtai priglustų prie korpuso apatinės dalies.

Montavimas

  1. Atidarykite korpusą atlaisvinę abu dangčio uždaromuosius varžtus.
  2. Abu pristatytus kabelio ir laido įvadus M 20 x 1,5 prijunkite jiems numatytose vietose korpuso apatinėje dalyje (1 paveikslėlis).
  3. Prijunkite prie tinklo ir variklį vadovaudamiesi jungčių jungimo schema (2 paveikslėlis). Jungimo schema taip pat yra korpuso dangčio vidinėje pusėje.
  4. Variklio įtampai ir pozistoriaus jungčiai naudokite bendrą liniją su apvalkalu.
  5. Pozistoriaus suveikimo sistemą galima naudoti tik sumontavus dangtį ir prijungus kabelių ir linijų įvadus.
  6. Kabelių srieginių jungčių ir korpuso dangčio varžtų duomenys: