Montāža, elektriskais pieslēgums

Montāžas norādījumi

Strāvas trieciena risks

  1. Ievērojiet elektrotehnikas drošības noteikumus. Pirms pārsegu noņemšanas un elektroinstalācijas atslēdziet visas barošanas ķēdes, izslēdziet tīkla drošinātāju, pārbaudiet, vai sistēma neatrodas zem sprieguma, nodrošiniet pret ieslēgšanu un redzamā vietā uzstādiet brīdinājuma zīmi.
  2. Ievērojiet uz elektroinstalācijām attiecināmos noteikumus, piem., EN 50110-1 un EN 60079-14, Vācijā jo īpaši VDE 0100 ar attiecīgajām daļām → ja tos neievēro, pastāv strāvas trieciena risks, ugunsbīstamība vai īssavienojuma risks.
  3. Ierīci ieslēdziet tikai tad, kad tā ir pilnībā samontēta. Nesāciet bojātas ierīces ekspluatāciju. Nepieļaujiet tās turpmāku lietošanu, līdz tā nav pilnībā salabota.
  4. Pieslēdziet termistoru aizsargsistēmu tikai saskaņā ar elektroshēmu/savienojumu shēmu. Obligāti jāievēro stingri noteikta elektriskā instalācija. Ievērojiet datu plāksnītē norādīto spriegumu un frekvenci.
  5. Pēc apkopes un remontdarbu pabeigšanas veiciet darbības pārbaudi.
  6. Datu plāksnītē norādītā aizsardzības pakāpe tiek nodrošināta tikai noteikumiem atbilstošas montāžas gadījumā un, ja pieslēguma vads ir pareizi instalēts korpusā.
  7. Korpusa vākam jābūt atbilstoši uzstādītam tā, lai blīvējums cieši piegultu visapkārt korpusa apakšējai daļai.

Montāža

  1. Atveriet korpusu, izskrūvējot no vāka abas noslēgskrūves.
  2. Iemontējiet abus komplektā iekļautos kabeļu un vadu ievadus M 20 x 1,5 tiem paredzētajās vietās korpusa apakšdaļā (1. attēls).
  3. Tīkla un motora pieslēgumu izveidojiet, ievērojot elektroshēmu (2. attēls). Elektroshēma atrodas arī korpusa vāka iekšpusē.
  4. Motora sprieguma un termistora pieslēgumam izmantojiet kopīgu apvalkoto kabeli.
  5. Termistoru aizsargsistēmu drīkst izmanto tikai ar uzmontētu vāku un iemontētiem kabeļu un vadu ievadiem.
  6. Korpusa vāka kabeļu skrūvsavienojumu un skrūvju dati: