Montering, elektrisk tilkobling

Monteringsinformasjon

Fare for elektrisk støt

  1. Overhold sikkerhetsreglene for elektroteknikken. Før du fjerner deksler og elektriske installasjoner, må du slå av alle strømforsyningskretser, koble ut nettsikringen, kontrollere at det ikke er spenning, sikre mot å slås på igjen og plassere et synlig varselskilt.
  2. Overhold gjeldende forskrifter for elektriske installasjoner, f.eks. EN 50110-1 og EN 60079-14, i Tyskland spesielt VDE 0100 med tilhørende deler → ved manglende overholdelse er det fare for elektrisk støt, brann eller kortslutning.
  3. Ikke slå på enheten før den er ferdig montert. Ikke bruk en skadet enhet. Unngå fortsatt bruk før den er fullstendig reparert.
  4. Koble kun til kaldlederutløsersystemet i henhold til koblingsbildet/koblingsskjemaet. Det kreves en fast kablet elektrisk installasjon. Overhold spenningen og frekvensen angitt på typeskiltet.
  5. Utfør en funksjonstest etter fullført vedlikeholds- og reparasjonsarbeid.
  6. Den angitte beskyttelsestypentypeskiltet er kun garantert ved beregnet installasjon og riktig innføring av tilkoblingskabelen i huset.
  7. Lokket på huset må være riktig festet slik at den omliggende tetningen ligger tett mot underdelen av huset.

Montering

  1. Åpne huset ved å løsne de to låseskruene på lokket.
  2. Monter de to medfølgende kabel- og ledningsgjennomføringene M 20 x 1,5 på de angitte punktene på underdelen av huset (bilde 1).
  3. Koble til strømnettet og motoren og følg koblingsskjemaet (bilde 2). Koblingsskjemaet befinner seg også på innsiden av lokket til huset.
  4. Bruk en felles mantelkabel til motorspenning og termistortilkobling.
  5. Kaldlederutløsersystemå kun brukes med lokket montert og med installerte kabel- og ledningsgjennomføringer.
  6. Data for kabelgjennomføringene og skruene på lokket til huset: