Montáž, elektrické pripojenie

Montážne pokyny

Nebezpečenstvo zásahu elektrickým prúdom

  1. Dodržiavajte bezpečnostné pravidlá elektrotechniky. Pred odobratím krytov a pred elektrickými inštaláciami vypnite všetky elektrické obvody napájania, vypnite sieťovú poistku, skontrolujte stav bez napätia, vykonajte zaistenie proti opätovnému zapnutiu a na viditeľnom mieste umiestnite výstražný štítok.
  2. Dodržiavajte platné predpisy pre elektrické inštalácie, napr. EN 50110-1 a EN 60079-14, v Nemecku predovšetkým VDE 0100 s príslušnými časťami → pri nedodržaní hrozí nebezpečenstvo v dôsledku zásahu elektrickým prúdom, požiaru alebo skratu.
  3. Zariadenie zapnite až vtedy, keď je toto kompletne namontované. Poškodené zariadenie neuvádzajte do prevádzky. Až do úplnej opravy zabráňte ďalšiemu používaniu.
  4. Termistorový ochranný systém pripájajte iba podľa schémy zapojenia/schémy kabeláže. Predpísaná je pevne položená elektrická inštalácia. Dodržte napätie a frekvenciu, ktoré sú uvedené na typovom štítku.
  5. Po ukončení údržbových a opravárenských činností vykonajte test funkčnosti.
  6. Druh krytia uvedený na typovom štítku je zaručený iba pri montáži v súlade s určením a pri riadnom zavedení pripojovacieho kábla do krytu.
  7. Veko krytu musí byť riadne namontované tak, aby obvodové tesnenie dookola tesne priliehalo k spodnej časti krytu.

Montáž

  1. Kryt otvorte tým, že uvoľníte obidve uzatváracie skrutky na veku.
  2. Obidva dodané prívody káblov a vedení M 20 x 1,5 namontujte na určené miesta na spodnej časti krytu (obrázok 1).
  3. Sieť a motor pripojte za dodržania schémy zapojenia (obrázok 2). Schéma zapojenia sa nachádza na vnútornej strane veka krytu.
  4. Na pripojenie napätia motora a termistora s kladným teplotným súčiniteľom použite spoločný opláštený kábel.
  5. Termistorový ochranný systém sa smie prevádzkovať iba s namontovaným vekom a so zabudovanými prívodmi káblov a vedení.
  6. Údaje káblových priechodiek a skrutiek na veku krytu: